Appen

Upptäck en ny värld inom smart belysning med appen Plejd.

Upptäck appen

Intuitiv kontroll

Slå igång ditt film-scenario bekvämt från soffan, eller släck alla lampor från sängen. Snygg och intuitiv kontroll av hela din belysning, endast med ett klick i appen.

Lägg till en enhet

Att lägga till en enhet kunde inte vara lättare. Appen kommer guida dig genom stegen du behöver ta, och inom en minut eller två är du redo att njuta av en värld av trådlös belysning.

Scenarion

Sätt ett namn på ditt scenario och sedan väljer du vilka lampor du vill inkludera, samt på vilken ljusnivå det ska vara när scenariot sätt igång. Klicka spara och du är klar.

Lägga till personer

Du kan dela ditt system säkert med vem du vill och kan lätt styra över deras behörigheter.

Schemaläggning

Wake-up-belysning eller bara se till att alla lampor är släckta på kvällen när det är dags att sova. Med Plejd kan du schemalägga din belysning lika lätt som att ställa ett alarm på din mobiltelefon.

Astrour

Slå på utomhusbelysningen när solen går ner, och sedan slå av den när solen går upp. Med Plejd kan alla dina scenarion triggas relativt till solens position.

Länka scenarion till en lampknapp

Låt oss vara ärliga, dra upp telefonen för att slå igång ett scenario är inte alltid det bästa sättet. Med Plejd kan du enkelt länka och slå på scenarion från vilken lampknapp du vill.

Lastinställningar

Installera appen Plejd och nu kan du glömma konfigurering och fixa finliret med gömda DIP-switchar och potentiometrar. Men Plejd-appen får du ett intuitivt och kraftfullt verktyg för att ställa in dina enheter.

Trådlös synk

Varför dra dyra kablar i väggar och tak när det kan göras trådlöst inom några sekunder. Spara kostnader och miljön med vår unika trådlösa synk.